MOTOBEES Kft.

MOTOBEES KFT. információk

Generátor javítás!

Motorkerékpárok elektromos rendszerének javítása, generátor tekercselés, generátor javítás, feszültségszabályzó javítás, hibakeresés, villanyszerelés, háztartási kisgépek javítása, számítógép és notebook tisztítás, javítás.

AIRTRIKE, PARAMOTOR blokkok szervizelése, javítása, felújítása garanciával! 

Elektromos játékok, makettek, modellek javítása. Biztonságtechnikai berendezések javítása, fejlesztése, üzembehelyezése. Kertigépek javítása fűnyíró, gyepszellőztető, láncfűrész, permetező javítása!

Motobees Kft.

Zárva: -->1111 Bp. Kende utca 7. 

2314 Halásztelek, Erzsébet u 8.

Nyitvatartás:

Kérem egyeztessen időpontot,

többször megyek helyszínre

ilyenkor az üzlet zárva van!

H-P: EGYEZTESSEN! 

Szo-V: ZÁRVA! kivéve egyeztetve

SOS GUMISZERVIZ

Mobiltelefon 18-20h:

+3630/331-8885

 Honda, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Aprilia, Ducati, Triumph, generátor tekercselés garanciával

Feszültségszabályzó javítás

Ingyenes feszültségszabályzó bevizsgálás

Ingyenes   generátor   bevizsgálás

Hegesztőgép javítás, szervízelés karbantartás

Szakmai tanácsadás, konzultálási lehetőség nyitvatartási időben!

 

GUMISZERVIZ

Book an appointment with Salon using Setmore

Látogatók száma:

Összesen: 141593

Típustól és kortól függetlenül vállalom motorkerékpárok generátorainak felújítását, újratekercselését. Minőségi alapanyagoknak köszönhetően az új generátor az eredetinél szigorúbb követelményeknek felel meg. Gondolok itt a magasabb üzemi hőmérséklettűrésre és a tekercselés szigetelési szilárdságára. A duplán lakkozott minőségi tekercselőhuzal mellett egyedi felületkezelést kap a generátor vasmagja ami ezáltal a hőnek, olajnak és minden környezeti hatásnak sokkal ellenállóbb lesz mint a gyári felületkezelés. A vezetékek fizikailag sem kerülhetnek közel a vasmaghoz megelőzendő, hogy ott idővel a rázkódás a hőtágulás és egyéb ráhatás miatt zárlatossá váljanak. Munkámra garanciát vállalok és fontosnak tartom, hogy mindig minden kérdését műszaki érdeklődését is kielégítsem a kedves megrendelőnek. A helytelen összeszerelést, üzembe helyezést megelőzhetjük azzal, hogy telefonon vagy internetes eszközök segítségével folyamatosan kapcsolatban maradunk. Az elkészült tekercselés méretében és villamos paramétereiben (gondolok itt kapocsfeszültségére, vezeték keresztmetszetre) megegyezik a gyár előírásaival. Kérésre azonban lehetőséget biztosítok egyedien tervezett generátor kialakítására, ami ha szükséges nagyobb teljesítményű, illetve mindenben alkalmazkodik a megrendelő igényeihez.

A munka egyes lépéseit a megrendelő nyomon követheti és így megbizonyosodhat arról hogy valóban első osztályú terméket kap.

Minden munkám egy végellenőrzésen esik át. Kalibrált eszközökkel meggyőződöm a szigetelés minőségéről és a generátor állapotáról. Csak kifogástalan terméket adok át, hogy hosszú ideig problémamentes legyen a motorkerékpár.

Fontos megjegyezni hogy a generátor problémája mindig ok-okozat függvénye. Rendszerben kell gondolkozni ezért ha a meghibásodás történik a hozzá kapcsolódó eszközöket is meg kell vizsgálni.

Lehetőséget biztosítok arra, hogy ingyen bevizsgáljak generátorokat és feszültségszabályozókat és értelem szerűen ez a garancia függvénye is, hiszen egy zárlatos szabályozó éppúgy tönkre tud tenni egy gyári és egy felújított tekercselést.

Konkrét munkákat láthattok a "-->nyomkövetés<--" menüben...

 

Vissza